1) طرز نگهداري نان: با گذاشتن يك پر ساقه كرفس در كيسه نان، به تازه ماندن آن كمك خواهيد كرد. همچنين مي توانيد نان ها را در كيسه فريزر و سپس در يخچال بگذاريد و هنگام مصرف، با حرارت ملايم آن ها را گرم و نوش جان كنيد.
2) طرز نگهداري از پنير: اگر نمي خواهيد پنيرتان خشك شود، دستمال آغشته به سركه اي را اطراف پنير بپيچانيد.
3) طرز نگهداري كشك: مي توانيد كشك سائيده شده را در قالب جايخي بريزيد و پس از آن كه يخ بست، آن ها را از قالب در آورده و در كيسه فريزري درون يخچال نگهداري كنيد و هرگاه مايل بوديد مصرف كنيد.
4) طرز نگهداري دانه ذرت: اگر نمي خواهيد دانه هاي ذرت چروكيده شود كافيست آن ها را درون فريزر بگذاريد. و هر وقت خواستيد آن ها را بو بدهيد اول كمي آب سرد رويشان بريزيد.
5) طرز نگهداري قارچ: قارچ را به صورت شسته در يخچال نگذاريد و همچنين قارچ ها را درون نايلون نگهداري نكنيد. چراكه اين كار ها بر سرعت خراب شدن قارچ مي افزايد. در عوض قارچ ها را بايد در پاكت كاغذي بسته بندي و در فريزر نگهداري كنيد.
6) طرز نگهداري بيسكويت: بيسكوييت را نبايد در ظرف يا پاكت پلاستيكي نگه داشت. براي نگهداري از بيسكوييت، چند حبه قند را درون جعبه اش بياندازيد. با اين كار بيسكوييت شما ترد و تازه مي ماند.
7) طرز نگهداري كيك: چنانچه ديگر قادر به خوردن بقيه كيك خود نيستيد و مي خواهيد باقي آن را نگهداري كرده و بعدا بخوريد، تنها كافيست تكه نان خيسي روي آن بگذاريد و كيك را درون جعبه اش و سپس يخچال قرار دهيد. كيك از طريق رطوبت نان تازه مي ماند. درمورد كيك هاي ميوه اي بايد چند تكه سيب كنار آن گذاشته و در يخچال نگهداري كنيد. كيك خامه اي را در جعبه اش بگذاريد و جعبه را در نايلوني و در يخچال قرار دهيد. سر نايلون را بايد محكم گره بزنيد. كيك خامه اي در فريزر نيز تازه مي ماند.
8) طرز نگهداري حبوبات: مي توانيد حبوبات را در فريزر نگهداري كنيد. قرار دادن چند برگ درخت گردو در داخل حبوبات يا ريختن نمك زياد در آن ها نيز بسيار موثر است. روش ديگر اين است كه آب را بجوشانيد و حبوبات را درونش بريزيد تا يه جوش بخورند سپس با آبكشي آب آن ها را بگيريد و خشكشان كنيد. با اين روش، حبوبات ابدا خراب نمي شوند. اين روش قديمي هاست.
1) طرز نگهداري ميوه و سبزيجات: براي تازه ماندن كاهو، بايد روزنامه اي را دور آن بپيچانيد، سپس آن را درون كيسه فريزري قرار داره و در يخچال بگذاريد. ميوه هاي ديگر مثل انگور، گلابي و سيب نيز اگر با روزنامه در يخچال قرار گيرند براي زمان طولاني تازه مي مانند. براي سالم ماندن خيار به مدت طولاني، بايد اول آن را شسته و سپس خشك كرده و درون ظرفي دربسته، در يخچال قرار داد. روش نگهداري سبزي خوردن نيز شبيه خيار است. همچنين خيار اگر درون پارچه اي در يخچال نگهداري شود نيز تازگي اش حفظ مي شود. هويج يا چغندر ها را به شكلي كه به هم نچسبند در صندوقي گذاشته و رويش ماسه نرم بريزيد تا تازه بمانند.
2) طرز خشك كردن و نگهداري سبزيجات: براي خشك كردن سبزي ها از سايه استفاده كنيد. همچنين بايد بدانيد كه سبزي خشك شده پس از شش ماه خاصيت خود را از دست مي دهد.
3) طرز نگهداري سيب زميني: قرار دادن تعدادي سيب درختي در بين سيب زميني ها، به تازه ماندن سيب زميني ها كمك خواهد كرد. همچنين اگر با پوشاندن روي سيب زميني ها توسط پارچه اي سياهرنگ، از رسيدن نور آفتاب به آن ها جلوگيري كنيد نيز سيب زميني ها تازه مي مانند.
4) طرز نگهداري غوره: غوره ها را پاك كرده و پس از ريختن آبغوره روي آن ها در يخچال قرار دهيد.
5) طرز نگهداري رطب: براي اينكه هر وقت خواستيد بتوانيد رطب تازه ميل كنيد، كافيست رطب ها را درون ظرفي دربسته و در فريزر قرار دهيد.
6) طرز نگهداري زرشك: اگر زرشك را در فريزر بگذاريد بدون اينكه يخ ببندد، تازه خواهد ماند.
7) طرز نگهداري آرد: محل نگهداري آرد بايد خشك و تاريك باشد تا خراب نشود.
8) طرز نگهداري روغن: روغن را بهتر است در ظروف سفالي يا لعابي نگهداري كنيد همچنين مي توانيد از شيشه هاي تيره نيز به اين منظور استفاده كنيد. اما به خاطر داشته باشيد ظروف شيشه اي روشن براي اين كار اصلا مناسب نيستند.
9) طرز نگهداري چاي عطري: چنانچه چاي عطري مصرف مي كنيد بايد درب ظرف چاي را ببنديد يا پاكت چاي را در نايلوني گذاشته و سر آن را گره بزنيد تا عطر چاي تا زمان مصرف از بين نرود.
10) طرز نگهداري آبليمو در يخچال: هيچگاه شيشه آبليمو را به صورت درباز در يخچال نگذاريد چراكه اين كار از عمر يخچال مي كاهد.