دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

ايده هايي براي داشتن يك خانه زيبا و رويايي

آنچه كه بايد درمورد روغن، كره و سس ها بدانيد

۶۳ بازديد

1)    روغن و كره

نحوه تشخيص قابل استفاده بودن روغن داغ براي بار دوم: قبل از هر چيزي بايد بدانيد روغن باقيمانده از سرخ كردن موادغذايي، در صورتي قابل استفاده است كه رنگ آن كاملا روشن باشد نه سياه. روغن سياه ديگر نبايد استفاده شود. روش ديگر اين است كه تكه ناني را در روغن داغ بياندازيد اگر اطرافش،ذرات تيره جمع شود، آن روغن غير قابل استفاده است.

نحوه از بين بردن بوي غذا از روغن استفاده شده: اگر نمي خواهيد كه بوي غذاي قبلي، بر طعم غذاي فعلي تان اثر گذارد، مي توانيد چند شاخه جعفري را در آن روغن سرخ كنيد و سپس آن ها را دور بريزيد تا بوي روغن برطرف شود.

2)    سس ها

روشي براي خوشمزه كردن سس: استفاده از آب پرتقال يا نارنج، براي خوشمزه كردن سس بسيار توصيه مي شود. به اين صورت كه بايد آب پرتقال يا نارنج را بگيريد و در سس سالاد خود بريزيد تا خوش طعم شود.

جايگزين كردن سس با ماست چكيده: حتما مي دانيد كه مصرف بي رويه سس براي سلامتي مضر است. همچنين مصرف سس به كساني كه رژيم دارند توصيه نمي شود. بنابراين بسيار پسنديده است اگر ماست چكيده را جايگزين سس بكنيم، در اين صورت هم سالاد تان خوش طمع مي شود و هم سلامتي تان حفظ مي شود.

نحوه درست كردن سس مايونز خانگي: يك ليوان آرد، سه ليوان آب، يك قاشق غذاخوري نمك و سه قاشق غذا خوري شكر را در ظرفي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا بپزد و به شكل فرني شود، سپس منتظر بمانيد تا موادتان سرد شود. وقتي مواد كانلا سرد شد، سه عدد تخم مرغ، يك قاشق چاي خوري خردل و يك ليوان روغن مايع را به آن اضاف كرده و در مخلوط كن بريزيد. هرچه ميزان روغن بيشتر باشد سس تان غليظ تر مي شود. توصيه مي شود از روغن زيتون استفاده كنيد تا به نتيجه بهتري برسيد.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.